Киянка виготовляє оригінальні книжкові закладки у вигляді... ніг персонажів

Киянка виготовляє оригінальні книжкові закладки у вигляді... ніг персонажів

Читайте з іще більшою насолодою: підбірка найкреативніших закладок для улюблених книг.

Джерело: Відомості

Мода на «тематичні» закладки охопила країни Заходу. Креативні майстри пропонують запійним книголюбам усе нові й нові свої ідеї. До них приєдналася і киянка Олена Мисник, що має у столиці власну творчу майстерню «Медова шафа». 

Оригінальні аксесуари авторства Мисник мають вигляд... ніг книжкових персонажів. Коли дивишся на таку дивинку, створюється враження, що головні герої просто-таки занурилися в книгу із головою, запрошуючи  й читача узяти із них приклад.

Вироби української майстрині успішно продаються на просторах інтернету й уже встигли облетіти всі дальні землі від Сполучених Штатів до Японії.

Закладки ручної роботи — чудовий подарунок для тих, хто не випускає книгу із рук. Тим паче, що «ніжки» цілком упізнавані й одразу породжують у читача масу асоціацій. Можна безпомилково визначити, хто «причаївся» у книзі, адже панчішки та чобітки відтворені до дрібниці відповідно до опису в тексті й ілюстрацій, створених художниками до відомих художніх творів.

Серед робіт Олени є й закладки для товстих глянцевих журналів. І часто такі ніжки ножки взуті в Christian Louboutin чи туфельки інших відомих брендів.

Одне слово, кожен читач може вибрати закладку собі до смаку. 

Loading...