Австралійські рибалки спіймали 10 акул лише для того, щоб зробити з ними «селфі» (фото)

Австралійські рибалки спіймали 10 акул лише для того, щоб зробити з ними «селфі» (фото)

Двоє рибалок прославилися в соцмережах, зробивши ряд «селфі» з акулами на австалійському пляжі.

Джерело: Відомості

Спортивним рибалкам, як вони себе називають, Джошу Баттерворту і Джетро Боннічу не довелося  докладати значних зусиль, щоб спіймати тварин. Судячи з їхньої сторінки у Facebook, вони просто ловили акул на наживку, а потім витягали на берег, повідомляє The Dodo.

Чоловіки провели чотири дні в Карнарвон-Біч в Західній Австралії і спіймали 10 масивних акул, тріумфально задокументувавши свій улов у соціальних медіа.

«Ми спіймали лише 10 акул і ще кількох впустили, але ми бачили, що їх там плаває набагато більше, — розповів Баттерворт виданню Daily Mail. — Там не бракує акул».

«Спортивна риболовля на акул або будь-яких інших інших риб в більшості водойм повинна розглядатися як Богом дане право, я так вважаю, — прокоментував ситуацію Джордж Берджесс, очільник File International Shark Attack, глобальної бази даних нападів акул. — Акули, вочевидь, притягують багатьох обтяжених тестостероном представників рибальської спільноти».

У той час як Берджесс не бачить проблеми з ситуації, коли акул ловлять і невдовзі відпускають назад у море — це витривалі тварини — ці люди, можливо, зайшли занадто далеко.

«Витягування їх на берег, так як ми бачимо на деяких з цих фотографій, здається, було досить жорстким. Я не буду здивованим, якщо виявиться, що деякі з цих тварин померли», — говорить Берджесс.

Loading...