«Боїнг» Трампа за $ 100 млн вражає уяву (фото)

«Боїнг» Трампа за $ 100 млн вражає уяву (фото)

Кандидат у Президенти США Дональд Трамп ще й мільярдер, а тому не дивно, що він пересувається на приватному літаку з написом TRUMP.

Джерело: Відомості

У це важко повірити, але Трамп, схоже, недостатньо мільярдер, щоб купувати нові, «з голочки», «Боїнги». Цей Boeing 757-2J4ER з 1991 року працював в Данії і Мексиці в маленьких авіакомпаніях, яких нині більше немає, повідомляє fishki.net.

У 1995 його купив співзасновник Microsoft Пол Аллен, який і переробив літак в корпоративний лайнер підвищеної комфортності. Трамп прикупив «Боїнг» тільки в 2011 році — і ще раз ґрунтовно переробив всередині на свій смак.

У 757-го дуже потужні двигуни. Настільки потужні, що багато пілотів жартома називають літак «гоночним», особливо якщо він літає майже порожнім...

Цей Boeing, згідно з початковим конструкторським задумом, здатний прийняти на борт 239 пасажирів. Але після переробки він, природно, вміщує значно менше число персон — зате з максимальним комфортом. Тепер особистий літак Трампа може взяти на борт 43 пасажирів, але частіше літає напівпорожнім.

Loading...