Україна щоденно відключатиме Криму світло на 6 годин

Нестача електроенергії буде перекриватися МГТС (мобільними газотурбінними станціями), генерацією власних сонячних і вітрових електростанцій, а також ТЕЦ.

Джерело: Відомості

Українська держкомпанія «Укренерго» на період з 2 по 30 вересня вводить обмеження поставок електроенергії Криму магістральними мережами з материка: щодня на 6 годин подача електроенергії до Криму буде повністю припинена. Про це повідомляє «Кримінформ» з посиланням на джерело в Кримській електроенергетичній системі, передає УНН.

«Отримали офіційний лист з Києва: нам вводиться офіційне обмеження, нульовий перетік з 9 до 11 ранку і з 19 до 23 години вечора щодня з 2 по 30 вересня», — сказав співрозмовник агентства.

За його словами, нульовий перетік буде по всіх чотирьох високовольтних лініях електропередач. «Всі ЛЕП будуть відключені з нашого боку, вводиться обмеження на 300 МВт в зазначений період часу», — повідомило джерело.

Він додав, що нестача електроенергії буде перекриватися МГТС (мобільними газотурбінними станціями), генерацією власних сонячних і вітрових електростанцій, а також ТЕЦ.

На даний момент після введених обмежень постачання електроенергії з України становили 500-540 МВт на добу.

Loading...