У Криму під арешт потрапила нерухомість Коломойського

Зокрема, арешт накладено на нерухоме майно оздоровчого комплексу «Таврія» в селищі Форос. За даними видання, олігарх придбав комплекс в 2004 році.

Джерело: Відомості

В Криму за рішенням «прокуратури» накладено арешт на нерухомість «Приватбанку», що належить губернатору Дніпропетровської області Ігорю Коломойському. Про це пише газета «Известия» з посиланням на «прокуратуру Криму», передає УНН.

Зокрема, арешт накладено на нерухоме майно оздоровчого комплексу «Таврія» в селищі Форос. За даними видання, олігарх придбав комплекс в 2004 році.

Під арешт можуть потрапити й інші активи Коломойського, наприклад, комплекс елітних апартаментів «Наутілус» на чорноморському узбережжі в Гурзуфі.

Як зазначає видання, співробітникам прокуратури вдалося з'ясувати, що будівництво комплексу фінансувалося «Приватбанком», який був фінансовим партнером компанії «Едельвейс-2000», власника «Наутілус».

Приводом для перевірки активів Коломойського стала вимога членів КПРФ закрити бізнес Коломойського в Росії. Перший заступник голови комітету Держдуми у справах національностей Валерій Рашкін і заступник голови комітету у справах громадських об'єднань і релігійних організацій Сергій Обухов звернулися до генерального прокурора Юрія Чайки з проханням виявити всі організації, відділення, філії та представництва на території нашої країни, які знаходяться під контролем Ігоря Коломойського, і подати до відповідних судових інстанції заяви про негайну заборону їх діяльності і подальшу ліквідацію. 

Loading...