До Луганська припинили завозити продукти

До Луганська припинили завозити продукти

Більшість магазинів торгують залишками товарів. Багато магазинів відчувають брак кадрів та скорочують тривалість робочого дня.

Джерело: Відомості

Ситуація на споживчому ринку Луганська з кожним днем ускладнюється. Завезення продуктів до міста припинено. Про це йдеться у повідомленні міської ради Луганська.

«Мережа великих супермаркетів, продовольчі магазини, ринки працюють з перебоями. Завезення продовольчих товарів до міста припинено, товарні запаси зменшуються з кожним днем. У магазинах є в наявності продукти харчування тільки власних запасів. Хліб поставляється постійно як в магазини, так і на ринки», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляє міська рада, за інформацією, отриманою від керівників провідних підприємств роздрібної торгівлі, більшість магазинів торгують залишками товарів. Крім того, у деяких торгівельних підприємств є проблеми із запасами бензину та дизпалива для підвезення товарів зі складів.

Багато магазинів відчувають брак кадрів та скорочують тривалість робочого дня.

Практично у всіх трудових колективах торгових підприємств масово звільняються працівники у зв’язку з виїздом за межі області.

Зараз у місті найвищий попит на хліб, алкогольні напої та пиво. Сигарет в магазинах немає, з’являються тільки на ринках.

«Ситуація на ринках міста: ринки працюють, закрито близько 80-85% торговельних модулів, продовольча група товарів представлена не в повному обсязі, в основному торгують овочами. На Центральному ринку працює одна торгова точка з продажу яловичини, є у продажу домашні кури. Ажіотажного попиту немає», — йдеться у повідомленні.

Крім того, у міськраді повідомили, що не працює хлібокомбінат № 3.

Є серйозні проблеми з постачанням в місті питної води.

Ситуація на ринку нафтопродуктів:

— Мережа АЗС «Параллель» — закриті всі АЗС.

— Мережа АЗС «Східні ресурси» — ситуація складна, з 20 АЗС працює тільки 4.

Loading...