Аксьонов сказав Медведєву, що це через Україну до Криму не їдуть туристи

У ході бесіди Аксьонов звернувся до Медведєва з проханням доручити Міністерству транспорту Росії прискорити роботу в цьому напрямку.

Джерело: Відомості

Самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов поскаржився російському прем'єру Дмитру Медведєву на те , що туристи не можуть потрапити до Криму через Україну.

«Зокрема, не вирішено ще питання логістики та доставки туристів сьогодні на півострів. Залізниця, по якій прибувало 80% туристів, поки не в змозі забезпечити це, оскільки українська сторона не готова надати нам всі маршрути. І, відповідно, сьогодні потужностей з доставки нам вистачає на 16-20 тисяч пасажирів на добу, при необхідності як мінімум в два рази більше», — цитує Аксенова «Крим.Реалії».

У ході бесіди Аксьонов звернувся до Медведєва з проханням доручити Міністерству транспорту Росії прискорити роботу в цьому напрямку.

Разом з тим, як пише газета Сегодня, Аксьонов визнав, що поки ще не всі об'єкти відпочинку на півострові готові до прийому туристів. Йдеться про українські державні здравниці, які були націоналізовані.

Він запропонував Медведєву розглянути можливість направлення на відпочинок до Криму співробітників великих державних російських підприємств — «Газпрому» і «Роснефти».

Медведєв прилетів до Криму 25 травня. МЗС України назвав цей візит зухвалістю і провокацією. 

Loading...