Будівництво лікарні "Охматдит" планують завершити у 2018 році

Будівництво лікарні "Охматдит" планують завершити у 2018 році

Для завершення будівництва потрібно 1,6 - 1,7 млрд грн.

Джерело: Відомості

Уряд зацікавлений у швидкому завершенні будівництва нового корпусу лікарні "Охматдит" та шукатиме можливості, аби здійснити це у 2018 році. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись із журналістами після огляду будівництва нового лікувально-діагностичного корпусу національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

"Ми вважаємо, що нам ще буде достатньо для того, щоб завершити будівництво, 1,6-1,7 млрд грн. Ми можемо у 2018 році запланувати і завершити усі загально будівельні роботи по усьому комплексу. Усі інші кошти - це будуть кошти для закупівлі необхідного медичного обладнання", - зазначив Прем'єр-міністр.

Володимир Гройсман зауважив, що цього року Уряд виділив на проведення загально будівельних робіт 395 млн грн. На наступний рік передбачено 380 млн грн.

Як тільки Уряд буде бачити, що технологія проведення будівельних робіт передбачає можливість прискоритися, він буде шукати можливості, щоб збільшити фінансування у 2017 році, зауважив Прем'єр-міністр.

"Ми зацікавлені у тому, щоб завершити швидко будівництво цього об'єкту. Декілька років для цього нам достатньо - 2017-2018 рік", - зазначив він.

Уряд зможе забезпечити економію бюджетних видатків, наголосив Володимир Гройсман. Так, з 3,2 млрд грн можливо забезпечити економію зокрема під час закупівель обладнання, зауважив він.

Loading...