Борис Колесніков: Закон про спецконфіскації не приймають, тому, що заарештованих грошей вже давно немає

Борис Колесніков: Закон про спецконфіскації не приймають, тому, що заарештованих грошей вже давно немає

Народний депутат від опозиції прокоментував бюджет-2017.

Джерело: Відомості

За словами Бориса Колеснікова, розглядати закон про підвищення зарплати для депутатів є вкрай цинічним, особливо на тлі убогості українського народу: "Для ефективного управління потрібно скоротити кількість депутатів приблизно в п'ять разів і внести зміни до Конституції, а фонду, що вивільниться, оплачувати їх роботу. Є ще маса неефективних статей, наприклад, висвітлення депутатської діяльності, на які йдуть гроші з бюджету країни ". Про це лідер партії «Опозиційний блок» нардеп Борис Колесніков сказав у прямому ефірі на телеканалі «Україна».  

Також, коментуючи питання бюджету-2017, лідер «Опозиційного блоку» додав: «Ми представимо владі план з трьома простими пунктами. Перше, виведення економіки з тіні, її детінізація. Друге, модернізація управління країною. Все потрібно перевести в електронну форму, і тоді 90% чиновників не будуть потрібні. Третя умова, що сприяє економічному зростанню, зниження податків і зміцнення верховенства права».

Борис Колесніков зауважив, що за сучасної купівельної спроможності пенсії українців мають становити від 2 600 до 3 600, а мінімальна зарплата 6 000 грн.

Щодо закону про спецконфіскації, то Борис Колесніков прокоментував так: «Цих грошей вже давно немає. Все це блеф. Принциповий момент цього закону полягає в тому, що можна конфіскувати майно без рішення суду. У когось заберуть, наприклад, квартиру, а у когось їх стане дві. Це неможливо, такого немає ніде в світі».

Loading...