Велика Британія готова розмістити в Україні додаткові війська

Велика Британія готова розмістити в Україні додаткові війська
фото .telegraph.co.uk

Великобританія готова підтримати Україну в умовах загрози з боку Росії.

Джерело: Відомості

Міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон у середу, 21 листопада оголосить про намір Великої Британії розмістити в Україні додаткові війська і направити багатоцільовий корабель гідрографічної розвідки ВМС Великобританії Echo. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Згідно з інформацією видання, екіпаж корабля буде складатися з 72 військових. Британські військові будуть проводити тренування українських підрозділів морських піхотинців.

"У той час, коли Україна опинилася перед лицем російської агресії, вона знайде стійкого союзника в Сполученому Королівстві. Співпрацюючи шляхом підготовки навчальних програм і військових навчань, ми допомагаємо Україні встати на захист нашої свободи і демократії", - йдеться в заяві міністра.

Нагадаємо, 20 листопада Великобританія приєдналася до закликів в РФ припинити затримувати рух або перешкоджати доступу судів в Азовське море.

У Британії вважають, що спроби Росії перешкоджати проходженню суден, що прямують в українські порти в Азовському морі, дестабілізують економіку в регіоні.

Loading...